mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Administratie | PrimarieBREAKING NEWSDin OrasDin Zona

Doar 30 de oameni la “Mitingul pentru Familie” organizat de Noua Dreapta la Cluj – VIDEO

Aproximativ 30 de persoane au participat astazi la Mitingul pentru Familie, organizat la Cluj-Napoca de Noua Dreapta. Pe o ploaie torentiala, participantii au tinut in maini pancarte cu mesaje de promovare a “familiei traditionale”, steaguri si unii dintre ei, icoane.

“Totodată, Miting-ul pentru Familie este și un protest la adresa celei de a doua parade a homosexualilor ce se va organiza în astazi la Cluj. Considerăm că avem dreptul să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de propagandă neo-marxistă, dominată de astfel de evenimente obscene, anti-sociale și imorale. Condamnăm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza această paradă numită ”Cluj Pride”. Dacă orașul nostru nu va mai ajunge Capitală Culturală Europeană în anul 2021, se pare că se dorește transformarea sa într-o capitală a homosexualității, unde anormalul devine motiv de mândrie”, se arata intr-un comunicat de presa al celor de la Noua Dreapta.

Articole Similare

2 Comentarii

  1. Clujul nu merita asociat cu parazile homosexuale și de aceea am fost azi cu sotia și copiii in Piața Avram Iancu. Vom susține necondiționat toate manifestările pro-normalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close