publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin Oras

Doi dintr-o lovitura | Tanar din Dej, prins drogat la volan | Un altul nu avea permis

La data de 7 aprilie, în urma activităților desfășurate de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Dej în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale și asigurării unui climat optim de ordine și liniște publică, au fost constatate în flagrant două infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice.

În jurul orei 17.40, un tânăr de 21 de ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistrița-Năsăud a fost depistat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe strada Piața 16 Februarie din municipiul, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Un alt tânăr de aceeași vârstă, din municipiul Dej, a fost depistat în jurul orei 19.00, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Vasile Alecsandri, aflându-se sub influența substanțelor intezise, aspect rezultat în urma testării efectuate cu aparatul drug test.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Sunt desfășurate cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close