publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Oras

Doua indicatoare rutiere au lasat zeci de familii in afara Dejului. CNADNR profita – FOTO

Plăcuţele de pe strada Vâlcele de la intrarea şi ieşirea din Dej, din direcţia Gherla, au fost mutate  fără acordul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei, din cadrul Primăriei Dej. Deşi nu pare o problemă gravă, acest fapt i-a nemulţumit pe dejenii care locuiesc pe respectiva stradă, deoarece acum aceştia sunt nevoiţi să cumpere rovinieta pentru a putea ajunge acasă. La fel este cazul şi celor care lucrează în Parcul Industrial.

7noiembrie2011Până acum doi ani, strada Vâlcele făcea parte din Dej, iar tăbliţele de intrare şi ieşire din oraş erau amplasate la obeliscul de la ieşire din Nima. Plăcuţele care anuntau soferii ca au intrat in Dej au fost mutate fără acordul, ba chiar fără ca preşedintele Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei, primarul Costan Morar, să fie înştiinţat cu privire la acest demers. O astfel de hotărâre trebuie luată în mod cert în cadrul respectivei comisii, deoarece strada Vâlcele face parte din intravilanul Municipiului Dej.

În acest moment, există la Judecătoria Dej şi Cluj-Napoca procese pe rol pe această cauză. Dejenii care locuiesc pe strada Vâlcele se simt nedreptăţiţi de această “hotărâre” luată peste noapte, cel mai probabil, de reprezentanţii CNADNR, care nu au facut altceva decat sa-si pregateasca terenul pentru a putea aplica amenzi soferilor care nu si-au platit rovigneta.

Primarul Costan Morar a declarat că a discutat deja cu reprezentanţii CNADNR despre problema apărută. În acest moment există discuţii tocmai pentru a evita plătirea rovinietei de către dejenii care locuiesc pe strada Vâlcele sau care lucrează în ARC Parc Industrial.

dej astaziPână în acest moment nu cunosc cazuri în care vreun dejean de pe Vâlcele să fii plătit amendă pentru rovinieta. Vom purta discuţii cu cei de la drumuri naţionale pentru a rezolva această problemă. I-am sesizat acum două săptămâni, dar încă nu s-a rezolvat nimic. Drumul de la OMV, unde sunt acum plăcuţele, şi până la obelisc aparţine Municipiului Dej. Deci locuitorii din zonă nu trebuie să plătească rovinieta a declarat Costan Morar pentru Dejeanul.ro.

Articole Similare

5 Comentarii

  1. Mutarea sa facut cu dedicatie pentru cei care fac naveta cu autoturismul propriu in parcul industrial. Si atata vreme cat din treaba asta se va putea incasa niste bani din amenzi in special ,cat de putini mai ingroasa vreun buzunar, nu prea cred ca se va misca ceva.

  2. Eu lucrez la parcul industrial, și la omv stă de obicei masinuta aia galbenă cu doua camere pe trepied, pentru roviniete, și da, am primit prin poștă amenda de rovinieta .

  3. Pana la urma, acea portiune de drum e a dejului sau NU ?
    Daca e a dejului amenzile sunt nule!!
    Dati linistiti in tribunal Primaria Dejului, si veti castiga banii inapoi cu cheltuieli cu tot.

  4. In Municipiul Dej face oricine ce vrea, ca primarul nu stie, sau nu vrea sa stie. Si poarta discutii, nu corecteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close