mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSDin Zona

Drona militara ruseasca, prabusita in Bistrita-Nasaud – VIDEO

S-a dat alarma aseara in comuna Dumitra din judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce un localnic  a sunat la 112 si a anuntat ca a gasit in camp un aparat de zbor care pare a fi drona militara.

La fata locului s-au deplasat in scurt timp mai multe echipaje de politie, de la ISU dar si reprezentanti ai armatei. Aparatul de zbor fara pilot avea dimensiunea de aproximativ 1,5 – 2 metri si era cazut intre mai multi copaci. Barbatul l-a pus in tractor si l-a dus acasa, apoi a chemat autoritatile.

locul in care a fost gasita

Presupusa drona a fost luata de autoritati pentru a fi analizata, urmand a se stabili provenienta acesteia si cum a ajuns in judetul Bistrita – Nasaud. Aseara, in urma analizei, s-a stabilit ca rezervorul de combustibil era gol, iar parasuta folosita la aterizare, era deschisa.

Dupa aspect, pare a fi un model rusesc, in valoare de 87 000$.

drona ruseasca Orlan 10

Cazul nu a fost preluat oficial de Parchetul Militar Cluj, dar procurori de acolo sunt in legatura directa cu anchetatorii de la fata locului.

“Cazul este in cercetare, pentru moment, la politie, dar fiind vorba despre un zbor neautorizat, competenta revine Parchetului de pe langa Curtea Militara de Apel Bucuresti. Stim pana acum doar ca a fost gasita de un cetatean si ca nu are incarcatura de arme. Are inscriptionari chirilice, lucru care ne duce cu gandul ca ar proveni din zona de conflict, dar in acest moment este analizata de specialisti”, ne-au declarat reprezentantii Parchetului Militar Cluj.

Video cu modelul de drona gasit in Bistrita-Nasaud:

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close