publicitate
publicitate
publicitate
optim
BREAKING NEWSDin Zona

Dupa vara de azi…vine „toamna” de maine | COD PORTOCALIU de vant in Transilvania

Dupa temperaturile de vara din ultimele doua zile, inepand de maine, vremea revine la normal. Cel putin din punct de vedere termic, pentru ca temperaturile vor fi mai mici cu aproape 10-15 grade Celsius. Din punct de vedere al fenomenelor, meteorologii au emis intre orele 8:00 – 18:00 o avertizare Cod portocaliu de intensificări ale vântului, susținute în toată țara, cu viteze de 55…65 km/h, iar local de 70…80 km/h. Pe alocuri se vor semnala vijelii. În zona montană înaltă, rafalele vor depăși 90…110 km/h.

În zona montană înaltă, în general la altitudini de peste 1600 m se vor semnala precipitații mixte, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali se vor acumula cantități de apă de 10…20 l/mp.

Vântul va avea intensificări susținute în județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Alba, Bistrița-Năsăud, Suceava, Neamț și Botoșani, iar mai ales după-amiaza și în județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila și zona continentală a județelor Constanța și Tulcea. Vor fi viteze în general de 80…85 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 120 km/h.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button