publicitate
publicitate
publicitate
optim
BREAKING NEWSDin Oras

E nevoie urgenta de sange in judet | Luni se va putea dona si la Dej

E nevoie din nou de sange. Reprezentantii Centrului de Transfuzie Sanguina de la Cluj-Napoca fac apel la locuitorii judetului sa doneze, deoarece stocurile sunt pe terminate. Grupele cele mai deficitare sunt: 0 negativ (-), A negativ (-) și B pozitiv (+). Situatia este atat de grava incat aa aceste grupe de sânge deja se intră în rezerva de urgență. Vestea buna e ca luni se va putea dona si la Dej, in cadrul proiectului „Împreună dăruim viață”.

Actiunea de donare va avea loc luni, 23 octombrie 2023 intre orele 08.30 – 12.00 la Policlinica Dej. Scopul  proiectului „Împreună dăruim viață”, desfășurat  în colaborare cu Spitalul Municipal Dej și Centrul De Transfuzie Sanguina Cluj, este de a mobiliza  lunar între 50 și 100 de persoane din Dej și din împrejurimi, pentru a salva vieți prin donarea de sânge.

La donarea de luni vor participa si militarii Garnizoanei Dej, care au decis să spună prezent, alăturându-se acestei sesiuni cu ocazia Zilei Armatei Române.

Donarea de sânge este un act simplu, dar cu un impact enorm asupra vieților celor care depind de ea. Prin intermediul acestei campanii, suntem hotărâți să contribuim la asigurarea unei surse constante de sânge pentru pacienții care au nevoie urgentă de transfuzii, cum ar fi victimele accidentelor, pacienții cu cancer, cei cu boli cronice sau femeile care nasc.

Un element cheie al acestui proiect este facilitarea procesului de donare de sânge. Pentru ca voluntarii Asociatiei Va ajutam din Dej sa se organizeze, dar ne și pentru a vă oferi mai multe detalii, puteti să completați formularul online disponibil la adresa: 

https://forms.gle/fQGU2mK7DXGdVT657

Datele personale pe care le colecteaza prin intermediul acestui formular, cum ar fi numele, prenumele și numărul dvs. de telefon, vor fi tratate cu cea mai mare grijă și în conformitate cu legile privind protecția datelor cu caracter personal. Aceste informații vor fi utilizate exclusiv în scopul acestei campanii și nu vor fi distribuite sau utilizate în alt mod decât în cadrul proiectului nostru de donare de sânge.

După completarea formularului, echipa „Va ajutam din Dej” vă va contacta pentru a vă confirma data, ora și locația sesiunii de donare de sânge, precum și pentru a vă oferi informații utile despre cum să vă pregătiți pentru acest act de generozitate.

 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button