mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Din ZonaPolitic

E oficial | Clujul are prefect UDMR | Tișe s-a răzgândit. Nu mai demisionează, așa cum a amenințat

Este oficial. Incepand de astazi, prefectul judetului Cluj este Tasnádi István Szilárd, din partea UDMR. Acesta a fost numit de Guvernul Cîțu, in cadrul sedintei de astazi. Alaturi de noul prefect de Cluj, au fost numiti prefecti din partea UDMR si in Arad, Satu-Mare si Salaj.

In urma cu aproape doua saptamani, cand s-a vehiculat ca judetul nostru va avea un prefect din partea UDMR, cel mai netransparent presedinte al Consiliului Judetean pe care l-a avut Clujul pana acum, Alin Tise (PNL), a amenintat ca daca decizia nu va fi modificata, va demisiona din partid. Cum nici macar colegii de organizatie nu l-au luat in seama, Tise s-a razgandit si s-a facut ca a uitat ce a declarat atunci. Nu mai demisioneaza dar vrea sa se razbune, declarand ca va cere schimbarea vicepresedintelui Consiliului Judetean Cluj, Vakar Istvan.

Functia, mai importanta decat cuvantul

“Am analizat legea și am concluzionat că demisia mea din PNL este echivalentă cu pierderea funcției. Eu am fost ales de clujeni, nu de Ludovic Orban și acoliții lui”, a declarat Alin Tise pentru presa din Cluj-Napoca.

Postul de prefect al judetului Cluj a ramas liber din luna februarie, dupa ce Mircea Abrudean a fost numit secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat.

Noul prefect, Tasnádi István Szilárd este jurist și avocat. S-a născut în 1991 la Gherla, este căsătorit și este tatăl unei fetițe. A absolvit studiile liceale în orașul natal, după care a obținut diploma de licență la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. În cadrul aceleiași facultăți s-a specializat în drept penal și criminalistică, obținând titlul de masterand.

Din 2016 practică avocatura în domeniul dreptului penal, administrativ și comercial. În același an a preluat sarcina acordării asistenței juridice gratuite la Organizația Județeană a UDMR Cluj, iar din 2018 este membru în Comisia de Etică și Disciplină a Uniunii.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close