publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Oras

E OFICIAL | In locul SADP-ului vom avea LIDL si piata de alimente | Cand incep lucrarile

In aceasta vara LIDL va incepe constructia magazinului de la Dej. In ultimii ani, reprezentantii lantului de supermarketuri LIDL s-au aratat interesati de a deschide un supermarket in orasul nostru, insa nu s-a gasit un teren care sa corespunda cerintelor pe care le au. In cele din urma insa, dupa ce Primaria a clarificat in Instanta situatia terenului pe care se afla SADP pe strada Crangului, s-a batut palma cu cei de la LIDL.

Noul magazin va fi construit pe terenul de aproximativ 1 hectar pe care se afla in momentul de fata SADP, pentru ca in doar doua luni tot ce se afla acolo va disparea. Pe langa supermarket, va fi construita si o piata de alimente in suprafata de 1000 mp care va avea si 25 de locuri de parcare. Totul pe cheltuiala celor de la LIDL, aceasta fiind conditia pusa la licitatie.

“In urma cu jumatate de an am castigat in instanta zona unde este SADP pe aproximativ 1 hectar. In acea zona am licitat lucrarea la care a participat LIDL pentru a construi un magazin si am conditionat sa ne faca si o piata de 1000 mp. In 2 luni se va incepe demolarea SADP in totalitate si se va face un magazin LIDL si o piata de 1000 mp. Magazinul LIDL va fi de o parte, acces si 100 parcari la ei la magazin si alte  25 parcari pentru piata noastra.  Cu siguranta nu veti mai vedea pe nimeni care sa vand pe marginea strazii pe Dealul Florilor”, a declarat primarul Costan Morar.

Edilul mai spune ca in aceasta vara vor incepe lucrarile, iar in maximum 6 luni totul ar trebui sa fie gata. Acest lucru inseamna ca la final de 2020 sau inceputul anului 2021 magazinul LIDL de la Dej isi va deschide portile.

 

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close