ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Echipa de robotică de la “Andrei Mureşanu”, locul 2 la faza naţională de la Bucureşti

Echipa de robotică a Colegiului Naţional “Andrei Mureşanu” Dej, “VECTRON RO034”, a câştigat premiul 2, Motivate Award, la faza naţională a concursului BRD FIRST Tech Challenge în urma multor luni de pregătire temeinică şi muncă susţinută.
Faza naţională din acest an, s-a desfăşurat în Bucureşti, la Sala Polivalentă, pe data de 30 August 2021. Înainte de plecarea la Bucureşti, echipa a avut de susţinut două interviuri online, în faţa unui juriu, unde au trebuit să prezinte activitatea echipei din acest an, evenimentele pe care le-au organizat şi procesul prin care au trecut pentru realizarea robotului.
Vă reamintim că echipa s-a calificat la faza naţională în urma câştigării premiului 1 pentru design la etapa regională de la Cluj Napoca, din luna mai.
Din echipa care a reprezentat în acest an oraşul nostru, fac parte: Gelu Tomşa(Mentor Programare), Dorin Muncelean(Mentor Mecanica/Electronica), Răzvan Muncelean(Lider/Proiectare CAD), Andrei Mălinaş(Programare), Gabriel Boroica(Media/Marketing), Maria Chira(Media/Marketing), Grigore Sidor (Mecanică), Ramis Ciubăncan(Design Grafic) şi Emese Vass(Mecanică).
Cu toate că echipa, se bucură de susţinerea Colegiului Naţional “Andrei Mureşanu” Dej, cei nouă membri au nevoie şi de sprijin din afara liceului, pentru că materialele necesare construirii unui robot nu sunt deloc ieftine. Pe lângă acest lucru, participarea la competiţii aduce şi costuri de deplasare, astfel că orice sprijin pentru ei este bine-venit.
Echipa poate fi contactată la adresa de email teamvectron@gmail.com sau telefonic 0747692261.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close