casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
sport

Eusebiu Suvagau a revenit pe banca Unirii Dej. Tataran, la Baia Mare

Eusebiu Suvagau

Dupa ce a plecat la FC Hunedoara in vara anului trecut, Eusebiu Suvagau a revenit la conducerea tehnica a Unirii Dej inlocuindu-l pe Ioan Tataran, care a devenit noul director tehnic al celor de la Maramures Universitar Baia Mare.

Suvagau a fost inlocuit in vara anului trecut de Costica Olariu in postul de antrenor principal al echipei de fotbal dejene, insa acesta nu a rezistat pe banca decat pana in luna octombrie, cand in locul sau a fost instalat Ioan Tataran.

Ioan Tataran

Atat Suvagau cat si Tataran au avut ca principal obiectiv evitarea retrogradarii, ambii antrenori reusind sa salveze Unirea de retrogradare pe ultima suta de metri. Ioan Tataran a ales insa la inceputul acestei luni sa se intoarca la echipa unde a inceput sa joace fotbal, la Baia Mare. Aici va avea functia de director tehnic, antrenor principal ramanand in continuare Romulus Buia.

Suvagau preia Unirea Dej cu un lot modificat aproape in totalitate, doar cativa jucatori din sezonul trecut ramanand la echipa de pe Somes. Insa noul antrenor al Unirii are la dispozitie loturile de juniori republicani ale Unirii Dej, de unde poate alege tinere sperante cu care sa incerce pentru inca un sezon sa reziste in Liga a III-a.

Articole Similare

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close