publicitate
publicitate
publicitate
optim
Eveniment

EXCLUSIV – Un militar de la unitatea militara din Dej a furat o arma si doua cartuse (VIDEO)

Un militar, angajat al unitatii militare 01055 din Dej a fost prins de politisti , inafara orelor de serviciu, avand asupra lui intr-o geanta un pistol mitraliera si doua cartuse. Barbatul care a fost prins de oamenii legii nu a reusit sa justifice de ce avea asupra sa arma de la serviciu. Cei de la unitatea militara unde lucra barbatul nu stiau ca acesta a sustras armamentul, afland acest lucru de la politisti. Acesta a fost dus la politie, dar a refuzat sa dea detalii cu privire la ceea ce intentiona sa faca cu pistolul mitraliera ascuns intr-o sacosa. Cazul  a fost preluat de Parchetul Militar, dar deocamdata reprezentantii acestuia nu ofera niciun detaliu oficial , ancheta fiind una secreta, dar de care are cunostinta si MAPN. Incidentul s-a petrecut marti seara, in zona strazii Valcele din Dej, pe un camp, in zona unei stane de oi. Conform unor informatii neoficiale, militarul avea datorii la camatari.

„În data de 23.06.2015, ora 20.00, U.M.01055 Dej a fost informată de către Poliţia Municipiului Dej că la sediul poliţiei din localitate a fost reţinut M. CĂLIN, angajat al U.M. 01055 Dej. M. CĂLIN a fost reţinut pe raza localităţii NIMA de către un echipaj al poliţiei în urma sesizării la 112 de către o persoană civilă. M. CĂLIN avea asupra sa un pistol-mitralieră cal. 7,62 mm şi 2 cartuşe. O comisie constituită la nivelul unităţii militare, condusă de locţiitorul comandantului unităţii, cercetează împrejurările producerii incidentului. De asemenea, Parchetul Militar a preluat investigarea juridică a cazului. Militarul şi-a prezentat astazi demisia” se arata in comunicatul oficial al Unitatii Militare.

Politistii au fost sesizati prin 112 de catre un cioban care isi pastea oile sub padurea din zona Valea Chiejdului. Acesta l-a vazut pe barbat cu arma in mana, deplasandu-se spre camp. Crezand ca vrea sa isi puna capat zilelor, ciobanul a alertat politistii. Oamenii legii s-au deplasat in scurt timp la fata locului si au vazut ca cele sesizate se confirma. Militarul nu a opus rezistenta in momentul sosirii politistilor, si le-a predat arma acestora, dupa care a fost condus la sediul politiei. Deocamdata nu se stie ce intentiona acesta sa faca cu armamanetul sustras din unitate.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button