publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Eveniment

Exercitiu al pompierilor | Incendiu violent la o fabrica din Dej | Zeci de victime au suferit arsuri si au fost intoxicate cu fum – VIDEO

S-a activat planul rosu de interventie. Un incendiu violent a izbucnit la o fabrica de piese auto din parcul industrial din Dej. Zeci de muncitori au fost intoxicati cu fum si au suferit arsuri grave. Asa a sunat apelul pe care l-au primit astazi pompierii clujeni. Din fericire totul a fost un exercitiu menit sa testeze viteza de reactie a salvatorilor.

Pompierii din cadrul Detasamentului din Dej, impreuna cu colegii Detasamentului de Pompieri 1 Cluj-Napoca, alaturi de echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta, precum si politisti si jandarmi au desfasurat joi dimineata un exercitiu la o fabrica situata pe stada Henri Coanda din Dej.

Scenariul prevedea un incendiu izbucnit la o hala de productii de piese auto, soldat cu 11 victime care au suferit arsuri si intoxicatii cu fum. La fata locului s-au deplasat un numar impresionant de efective ale pompierilor, printre care o ambulanta pentru victime multiple, dar si cinci echpaje de prim-ajutor. In incinta parcului industrial a fost instalat si un spital de campanie.

Concomitent cu exercitiul desfasurat la fabrica din Dej, au fost desfasurate si alte scenarii care au presupus relocarea fortelor de interventie la alte cazuri grave.

Exercitiul a luat sfarsit dupa aproximativ o ora si a avut ca scop testarea vitezei de reactie si modul de interventie al salvatorilor.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close