publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWS

EXERCITIU DE MOBILIZARE | Rezervistii din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud, chemati la unitatile militare

Militarii aflati in rezerva din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud sunt chemati la unitatile militare. Este vorba despre un exercitiu de mobilizare care are loc in perioada 4-6 septembrie 2018 pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei pentru apărare, condus de Ministerul Apărării Naţionale, în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne.

Pe timpul exerciţiului, rezerviştii cuprinşi în planurile de mobilizare sunt chemaţi la unităţile militare, pe durata a aproximativ trei ore, în vederea desfăşurării unor activităţi specifice de pregătire şi actualizare a datelor de evidenţă militară, potrivit prevederilor legale în vigoare.

Exerciţiile de acest tip se planifică şi organizează periodic în toate judeţele ţării, în baza Planului verificării stadiului pregătirii populaţiei, economiei şi teritoriului pentru apărare prin exerciţii şi antrenamente de mobilizare, aprobat de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, în anul premergător desfăşurării acestora, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Cluj.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. E vreun fraier care s-a prezentat ?după cât au umilit pensionariii militari sa se apere singuri ….suntem bolnavi de ura impotriva jegurilor de la PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close