mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Administratie | PrimarieBREAKING NEWS

Explozie in Bobalna. Un batran de 77 de ani a ars de viu – VIDEO

O deflagratie urmata de incendiu a tulburat in aceasta dimineata linistea localitatii Pruni din comuna Bobalna. Un batran de 77 de ani a murit in flacari, dupa ce a facut greseala de a testa racordul unei butelii cu un chibrit aprins.

Vecinii barbatului care locuaia singur spun ca in aceasta dimineata acesta a mers in Bobalna la targ pentru a-si cumpara o butelie noua. Ajuns acasa, a conectat-o la aragaz, iar in momentul in care a vrut sa verifice furtunul, a aprins un chibrit. In acel moment s-a produs o deflagratie care a aprins mobilierul din bucatarie. Barbatul a apucat sa iasa afara, dar cand a vazut ca flacarile se intetesc a intrat din nou in casa pentru a incerca sa mai salveze cate ceva. Din pacate, spun vecinii, flacarile l-au cuprins si nu a mai avut scapare. In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de pompieri de la Dej si o ambulanta SMURD, dar pentru barbat nu s-a mai putut face nimic. De asemenea, casa acestuia a fost distrusa in proportie de 90%. Politistii criminalisti au impanzit zona si efectueaza cercetari pentru a afla cu exactitate cum s-a produs incendiul si daca improvizatia facuta de barbat la butelie a provocat totul.

Articole Similare

6 Comentarii

  1. Dorel in actiune!!! Testeaza scurgerea de gaz lichefiat cu o flacara!!! Si cica batranii sunt intelepti ca au scoala vietii. Cioce!!! Inteligenta e singurul parametru uman care nu creste pe timpul vietii!!! Butelia de aragaz nu se tine in bucatarie ci afara. Furtunul se trece printro gaura in perete pana la aragaz. Insa asa cum am mai spus, cantitatea de inteligenta e o constanta pe aceasta planeta….dar populatia se inmulteste progresiv!!!

  2. Totusi, pe voi, cei de la “Dejeanul”, nu va inteleg intr-o privinta: de ce dati accept la bolnavul mintal “Toni” (chiar asa cum o fi, de la de la balastiera…). Face trafic pe site sau de ce ?

  3. @Jenica Potaie Marar: Dorele, probleme bah!!!??? Ia misca-te artistic si mai ia o gura de balastru ca e pe gratis de la nenea Toni!!!

  4. Intamplari adevarate din ciclul “Taranul Dorel in actiune. Intamplari adevarate!!!” . Un taran Dorel a gasit o bomba de aviatie pe camp din al doilea Razboi Mondial. Fiind mare si grea a dus-o acasa si a folosit-o pe post de nicovala pana cand ….a explodat. Dorel a murit!!! Alt Dorel de la tara a gasit un proiectil neexplodat de la trageri intrun poligon. L-a dus acasa si a incercat sa ii scoata focosul cu cheia franceza pana cand ….a explodat!!! Dorel a ramas orb si fara maini!!! A vrut sa i-a trotilul din proiectil ca sa il foloseasca la braconat pesti!!! Alt Dorel cioban bistritean a intrat intrun poligon de tragere cu oile si a gasit un focos intrun tufis. A pus mana pe el si….a explodat!!! Ciobanul Dorel a ramas fara degete!!! Taranii Doreli ie dastepti manca-ti-as!!!

  5. Toni de la balastiera ai putea sa taci si mesteci niste ciment in continuare,sau mai bine ti-ai face niste tratament cu ciment,macar de 1h

  6. Toni de la balastierã oare nu poţi să TACI?Risipești oxigenul.Sau mai bine: îţi recomand un tratament cu ciment dar stai cam 1h cu el pe faţă.BAFTĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close