publicitate
publicitate
ads
 
Din OrasEveniment

Fara permis si rupt de beat, a furat o masina din Dej. A facut accident, iar apoi i-a dat foc

Un tanar in varsta de 19 ani din Dej a ajuns in arest, fiind cercetat pentru furt, distrugere si conducere fara permis. Acesta a furat o masina, dar nu a stiut sa o conduca, astfel ca a facut accident, iar pentru a-si sterge urmele, i-a dat foc. Isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

Totul s-a intamplat sambata seara, dupa lasarea intunericului. Tanarul a furat o masina din cartierul Ocna Dej, profitand de neglijenta proprietarului, care a parcat-o in fata portii, lasand cheile in contact. Cum nu avea nici permis de conducere,  nici experienta la volan si era si baut, a apucat sa conduca maximum 2 kilometri, de pe strada Vaii pana pe Valcele. Acolo, a incercat intra in zona fosturilor grajduri, dar s-a oprit intr-un gard. Pentru a-si sterge urmele, tanarul a incendiat interiorul masinii, dupa care s-a facut nevazut. Autoturismul a fost gasit duminica dimineata, iar in urma cercetarilor, astazi a fost identificat autorul.

A fost retinut de politisti, iar ulterior prezentat in fata unui judecator de drepturi si libertati, care a admis arestul preventiv pentru 30 de zile. Tanarul este cercetat pentru furt in scop de folosinta, distrugere si conducere fara permis.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close