publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

Femeie din Dej, accident in Muntii Rodnei | A fost dusa cu elicopterul la spital – VIDEO

O femeie din Dej a ajuns ieri la un spital din Targu Mures in urma unui accident suferit pe munte. Dejeanca se afla intr-o drumetie spre Varful Ineu, insa ar fi alunecat pe un petic de zapda si s-a rostogolit aproape 100 de metri. In zona a intervenit un elicopter SMURD care a transportat-o pe femeie in stare stabilia la spital.

Totul s-a intamplat ieri dupa orele amiezii. Femeia de 49 de ani din Dej se afla intr-un grup care a pornit la pas spre Varful Ineu din Muntii Rodnei. Conform salvamontistilor, la un moment dat cu totii s-au oprit pentru a-si lua echipamentele de protectie de care aveau nevoie pentru a inainta. Dejeanca insa a calcat pe o zona cu zapada si s-a dezechilibrat.

O dejeancă de 49 de ani, a călcat pe o placă de zăpadă, i-a intrat piciorul și s-a dezechilibrat. A căzut 100 de metri, alternând zone cu zăpadă cu zone stâncoase. Din fericire, rucsacul i-a mai atenuat din impactul cu solul. Am găsit-o conștientă, cooperantă. Acuza dureri în zona costală, avea multiple escoriații și plăgi. Nu prezenta fracturi vizibile”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, salvamontistul Mircea Baciu.

Femeia a ajuns la un spital din Targu Mures pentru a primi ingrijiri medicale.

Foto: Salvamont Bistrita | Video: Bistriteanul.ro

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close