publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin OrasEveniment

Femeie din Dej bătută şi jefuită într-o biserică din oraş

O femeie din Dej a fost bătută şi jefuită la sfârşitul lunii chiar într-o biserică din Dej. Nefericitul eveniment a avut loc pe 26 iunie, în jurul orei 14:30, în biserica de pe strada Gutinului.

Imediat după terminarea slujbei, un bărbat din judeţul Iaşi a sărit gardul şi a intrat în biserica unde a găsit-o pe dejeanca făcând monetarul (bani lăsaţi de dejeni pentru lumânări, pomeniri, etc.). Ieşeanul nu a stat pe gânduri, a lovit-o pe femeie de câteva ori după care a furat aproximativ 200 de lei şi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii dejeni au fost anunţaţi şi au început căutările.

Se pare că imediat după comiterea faptei, bărbatul din judeţul Iaşi a părăsit ţara, motiv pentru care munca poliţiştilor de a-l prinde a fost una mai dificilă. Cu toate acestea, agresorul a fost găsit şi reţinut, iar astăzi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ieşeanul va fi certat pentru tâlhărie şi furt, deoarece înainte să comită infracţiunea din biserica de pe strada Gutinului a furat o geantă dintr-un restaurant din centrul Dejului.

Articole Similare

6 Comentarii

  1. Era Toni; A crezut ca-i bistriteanca femeia si i-a furat banii, ca sa nu-i poata da la biserica.

  2. Sholdovienii demonstreaza clar siin masa ca teoria evolutiei postulata de Darwin este reversibile. Ei pot oricand, foarte usor si natural sa ajunga din nou maimute!!! Singurii care sunt ca si ei sunt pisidicii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close