ads
publicitate
publicitate
publicitate
 
revelion gherla
Din Zona

Festivalul Silvoitei, in weekend, la Vultureni | Vezi programul – FOTO

Festivalul Silvoiței – un eveniment în aer liber care își propune să îi readucă pe orășeni mai
aproape de natură și de farmecul vieții la țară. Atât sâmbătă cât și duminică, între orele 10 și 18, vizitatorii festivalului vor avea parte de o diversitate de activități, dar și de bunătăți!

Copiii sunt invitați să se joace cu animale domestice într-un petting zoo, să își dezvolte imaginația în Atelierele creative sau să participe la activități inedite pentru cei care au crescut la oraș, precum plimbări cu căruța, mud pit, alergare pe baloți de fân sau vechiul joc „baba oarba”.

Cei puțin mai mari sunt invitați să exploreze Aleea Senzorială și să concureze în activități sportive, care vor include un exatlon, tir cu arcul, baschet, badminton, volei, tenis de masă și mini-fotbal. Toți participanții se vor bucura cu certitudine de zona de picnic special amenajată, unde se vor putea degusta produse făcute din suflet, după rețete tradiționale, de comunitatea locală din Vultureni.

Secretul mâncării foarte bune este calitatea ingredientelor, respectiv legumele organice crescute local, care vor putea fi și cumpărate dintr-un Bio market. În plus, meșterii și artizanii din regiune vin la festival cu produsele lor, realizate manual, cu grijă și cu pasiune. Clujenii care vor să ajungă la Festivalul Silvoiței sunt așteptați, așadar, în satul Băbuțiu al comunei Vultureni, aflat la 22 de kilometri în nordul municipiului Cluj-Napoca. Accesul se face pe drumul spre Chinteni, respectiv DJ109A.

Evenimentul este organizat de asociația La Vultureni, o comunitate care își propune să transforme comune Vultureni într-un loc minunat pentru afacerile de familie, pentru toți cei care vor să redescopere natura și gustul bun al fructelor și legumelor organice, pentru a explora arta prin creații ale artiștilor și meșterilor locali, pentru a susține renașterea tradițiilor autentice.

Împreună,toate acestea pot transforma satul într-o alternativă reală și convenabilă a vieții la oraș.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close