ads
publicitate
 
BREAKING NEWSCoronavirus (COVID-19)

Focar de COVID la Dej | Prefect: “Toti cei din comunitatile afectate raman in izolare” – VIDEO

Dupa ce la Dej a izbucnit un adevarat focar de COVID-19 si doar in ultimele zile au fost confirmate cateva zeci de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, prefectul judetului Cluj, Mircea Abrudean, a venit astazi la Dej pentru a stabili ce masuri se iau in continuare.

Majoritatea cazurilor confirmate ieri si alaltaieri (aproape 40) sunt in patru comunitati de romi din oras, unde s-a luat deja masura izolarii tuturor persoanelor de acolo. In fiecare locatie, echipaje de politie sau jandarmi supravegheaza nonstop aceste familii, pentru ca niciun membru sa nu poata parasi locuinta, evitandu-se astfel transmiterea virusului.

Prefectul Mircea Abrudean a declarat astazi in urma vizitei de la Dej ca toate persoanele din aceste patru comunitati vor ramane izolate in case, in regim de carantina, adica nimeni nu va putea parasi locatia respectiva. De asemenea, in cursul zilei de astazi urmeaza sa mai soseasca 40 de rezultate ale testelor efectuate ieri.

Va reamintim, in aceste comunitati, totul ar fi pornit in urma unei intalniri religioase organizata in mod ilegal in casa unei familii din zona Tigansor din Dej. Procurorii s-au autosesizat si au intocmit deja doua dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close