ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Fost politist din Gherla, gasit mort in fata blocului | Ar fi cazut de la etaj

Un fost politist din Gherla, in varsta de doar 30 de ani, a fost gasit decedat in aceasta dimineata, pe troturarul din fata blocului in care locuia. Primele indicii arata ca barbatul ar fi cazut pe geamul mansardei imobilului, acolo unde avea apartamentul. Acesta era trecut in rezerva inca din anul 2018, in urma unor probleme de conduita.

Descoperirea a fost facuta in aceasta dimineata in jurul orei 06:25. In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat atat politistii cat si medicii, care l-au gasit pe barbatul de 30 de ani in stare de inconstienta, dar cu lovituri puternice. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva, astfel ca politistii au inceput cercetarile pentru ucidere din culpa. Toate indiciile preliminare au aratat ca ranile de pe corpul acestuia au fost provocate in urma caderii de la inaltime.

Se iau in calcul acum doua variante, cea a unei sinucideri sau cea a unei caderi accidentale, insa ancheta este abia la inceput.

In trecut, barbatul a fost politist la Gherla, dar in anul 2018 a fost trecut in rezerva, in urma unor probleme de comportament.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close