publicitate
publicitate
publicitate
optim
Din ZonaNationale&Internationale

Frică de evoluție | PSD vrea sa taxeze magazinele in care clientii isi scaneaza singuri produsele

Un sistem civilizat si rapid de a face cumparaturile, prin care s-a demonstrat ca pot fi evitate cozile de la casa de marcat, a fost introducerea caselor de tip Selfpay, in care clientii cu produse putine isi scaneaza singuri cumparaturile si tot singuri fac si plata, astfel incat interactiunea cu un angajat al magazinului sa fie cat mai redusa. In unele magazine, sistemul are deja ani vechime si a functionat fara probleme dar recent subiectul a devenit principala problema a Romaniei, fiind amplu dezbatut.

„Problema” a ajuns sus, la nivel oficial, astfel ca PSD ia în calcul să fie taxate casele de marcat de tip Selfpay, fără casieri, din supermarketuri, care ar putea plăti taxe aferente unui salariu minim, o discuţie urmând să aibă loc în şedinţa coaliţiei de astazi, au declarat surse social-democrate pentru News.ro.

Astfel, supermarketurile ar putea plăti taxe aferente unui salariu minim, pentru fiecare casa de marcat automata. Social-democraţii iau în calcul şi introducerea de bonusuri pentru cei care folosesc astfel de sisteme, prin restituirea la casă a unui procent din suma cheltuita, pentru „efortul” de a-si scana singuri cumparaturile.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button