publicitate
publicitate
ads
 
Din ZonaEveniment

Furt intre pensionare | I-a pus somnifer in cafea, apoi i-a furat esarfele si banii – VIDEO

Furt intre pensionare. O femeie in varsta de 74 de ani din judetul Suceava, a fost prinsa de politistii clujeni pe strazile din Cluj-Napoca, fiind cautata pentru o talharie pe care a comis-o in Iasi. Femeia a adormit cu ajutorul somniferelor o batrana de 84 de ani, careia i-a furat mai apoi bani, bijuerii, telefonul mobil dar si esarfele pe care le avea in dulap. Cele doua se imprietenisera la biserica. 

Totul s-a intamplat la sfarsitul lunii februarie, in Iasi. Politistii spun ca cele doua femei s-au intalnit la biserica, iar cea in varsta de 74 de ani s-a victimizat in fata celei de 84 de ani, spunandu-i ca nu are unde locui si ca nu a mai mancat de cateva zile. Din mila, batrana de 84 de ani a primit-o in propriul apartament pentru a-i pregati ceva de mancare, insa suceveanca i-a pus batranei in cafea o substanta care a adormit-o. Mai apoi, i-a golit dulapul de esarfe, bijuterii, bani, dar i-a luat si telefonul mobil, cauzand un prejudiciu total de 2500 lei.

In cursul zilei de ieri, politistii clujeni au reusit sa o gaseasca pe suceveanca pe strazile din Cluj-Napoca, existand informatii ca a venit in judetul nostru. A fost trimisa la Iasi la audieri, initial fiind retinuta pentru 24 de ore. Astazi, a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close