publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin OrasDin Zona

FURTUNA DE COD PORTOCALIU a lovit judetul Cluj | Vezi zona Dejului – VIDEO

Mare parte din tara s-a aflat ieri sub o avertizare de COD PORTOCALIU de furtuna, insa in unele zone, cum ar fi cea a Becleanului, meteorologii au emis pentru scurt timp chiar si COD ROSU. In zona Dejului, din fericire, furtuna nu a creeat pagube insemnate, dar au fost cateva probleme.

In localitatea Batin si in alte locuri din comuna Unguras, dupa nici jumatate de ora de ploaie torentiala, apa a “maturat” tot din curtile oamenilor, dar le-a distrus si gradinile. Localnicii spun ca valea care trece prin localitate s-a revarsat, lucru care se intampla frecvent atunci cand cantitatea de precipitatii este foarte mare.

Furtuna a lovit cu putere si la Turda, acolo unde mai multe case au fost inundate si vantul puternic a smuls din radacini mai multi copaci. Intr-un interval scurt de timp au cazut chiar si 33 de litri de precipitatii pe metru patrat, iar canalizarile din oras nu au mai facut fata.

In Dej, norii negri de furtuna care s-au abatut asupra orasului au luat la un moment dat la orizont un aspect de tornada, panicandu-i pe oameni, insa din fericire nu a fost vorba de o tornada reala, astfel ca dejenii nu au simtit ieri violenta furtunii.

Intre localitatile Someșul Rece și Mărișel pompierii au intervenit intreaga noapte pentru a degaja mai mullți arbori căzuți pe carosabil. Aceștia au fost doborâți ca urmare a fenomenelor meteo extreme și blocau în întregime carosabilul, astfel încât a fost redat accesul pentru 50 de mașini care așteptau în coloană.

Daca aveti imagini cu furtuna din zona Dejului, le puteti trimite pe whatsapp la 0748894182.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close