mariflor
transmixt
transmixt
marlev
centrul medical
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Gafa grava pe Aeroportul Cluj | Politistii de frontiera, “făcuți” de un infractor cu mainile in buzunar – FOTO

Gafa grava a politistilor de frontiera de pe Aeroportul International “Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Un infractor condamnat la inchisoare, care s-a intors cu avionul din Anglia, le-a scapat agentilor ca printre degete, intr-un moment de neglijenta. Cu mainile in buzunar si fluierand, barbatul s-a urcat intr-un taxi si a plecat.

Totul s-a intamplat in aceasta seara. Barbatul din Huedin, condamnat la 1 an si jumatate de inchisoare in Anglia, dar cercetat pentru diferite fapte si in alte tari, a sosit pe Aeroportul din Cluj cu avionul care venea de la Londra. In momentul scanarii documentelor, politistilor de frontiera le-a aparut in sistem faptul ca persoana este data in urmarire. Barbatul a fost condus spre o alta poarta a aeroportului, pentru a fi dus mai apoi intr-o incapere, de unde urma sa fie dus la sectia de politie. In doar cateva secunde, intr-un moment de neglijenta din partea agentilor, barbatul a iesit din terminal, a urcat intr-un taxi si a plecat.

Imediat s-a dat alarma si au fost instituite filtre la iesirile din oras, pentru prinderea acestuia. Pana la aceasta ora (22:00), acesta nu a fost prins.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close