publicitate
publicitate
publicitate
 
Social si Cultura

GEST FRUMOS. Lionel Messi i-a transmis un mesaj de încurajare lui Darius – FOTO

Lionel Messi, cel mai mare fotbalist din zilele noastre, i-a urat multă sănătate dejeanului Darius Rogojan, diagnosticat cu cancer la doar 14 ani. Leo Messi i-a semnat lui Darius Rogojan o minge cu un mesaj special şi i-a transmis că îl aşteaptă, la anul, la un meci pe Nou Camp, după ce dejeanul va fi supus tratamentului de care are nevoie.

Mingea semnată şi mesajul de sănătate pentru Darius, din partea lui Lionel Messi, au ajuns la Dej prin intermediul unui apropiat al familiei Rogojan. Acesta a discutat despre Darius cu antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, care fără să ezite a povestit totul mai departe lui Messi. Argentinianul s-a arătat încântat să facă acest gest pentru Darius şi a povestit că aşteaptă să îl cunoască personal pe dejean, după ce o să se facă bine.

Lionel Messi este un fotbalist argentinian care în prezent evoluează la clubul FC Barcelona în Primera División și la echipa națională de fotbal a Argentinei. Messi este considerat drept cel mai bun jucător din generația sa, și unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului, fiind nominalizat la Jucătorul anului până la vârsta de 21 de ani. În 2009, 2010 și în 2011 a primit premiul Balonul de Aur pentru cel mai bun fotbalist al anului egalând performanța lui Michel Platini, singurul jucător din istorie care reușise să câștige până în acel moment 3 baloane de aur consecutiv. În 2012 depășește această barieră, fiind singurul jucător din istorie care câștigă al patrulea consecutiv balon de aur. (Wikipedia)

Oricine poate contribui la suma de care Darius are nevoie, astfel incat cat mai repede sa ajunga in Germania pentru a incepe radioterapia cu protoni, singura lui sansa la viata. Pe site-ul dedicat lui Darius, www.pentrudarius.ro se poate dona online, indiferent de suma. Pentru mai multe detalii despre caz, tatal lui Darius poate fi contactat la numarul de telefon 0720729060.

Articole Similare

5 Comentarii

  1. oare cine nu stie cine este messi stie ce inseamna barca sau balonul de aur??? chiar cred ca nu era nevoie de descrierea lui:)))

  2. Daca ia dat mingea cu autograf lui Darius , asa mare fotbalist cum e, ar fi putut sa-i trimita si cativa bani care cu siguranta ar fi fost un pas mai sigur catre insanatosire ! In acest caz din partea mea are un dislike !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close