ads
publicitate
 
Marketing

Ghid de alegere a aparatului auditiv: diferenta intre aparate auditive retroauriculare si intraauriculare

Te sperie ideea de a purta un aparat auditiv? Nu trebuie! Astazi exista pe piata device-uri inteligente, de ultima generatie, care iti imbunatatesc considerabil nivelul de trai. Gama ultra-moderna de aparate auditive Retroauriculare ofera un design extraordinar si functionalitati multiple, menite sa iti usureze activitatile de zi cu zi.

Device-urile sunt usor de purtat, sunt confortabile si simplu de ajustat. Pot avea un sistem inteligent de incarcare, ce asigura o autonomie mare, chiar si de 24 de ore. Printre atuurile acestui device se numara: functia My Voice, conectivitatea directa cu TV-ul si radio-ul, kitul de reincarcare etc.

 

Cum arata un aparat auditiv retroauricular

Aparatul auditiv retroauricular se mai numeste si „tip BTE” sau Behind The Ear. Asa cum ii spune si numele, se poarta in spatele urechii, si este unul dintre cele mai intalnite modele de aparate auditive. Desi poti avea in minte imaginea clasica a unui astfel de device, trebuie sa stii ca cele moderne au cu totul un alt design. Pot fi de dimensiuni mai mici, se ajusteaza usor si sunt compatibile chiar si cu formele profunde de hipoacuzie. Functiile inteligente pe care le incorporeaza le recomanda pentru pacientii de orice varsta, de la cei peste 65 de ani, pana la cei tineri. Exista modele reincarcabile, cu o autonomie de 24 de ore.

 

Cum arata un aparat auditiv intraauricular

Aparatul auditiv intraauricular se mai numeste si „tip ITE” sau In The Ear. Dupa cum arata si denumirea, este un device care se ajusteaza in ureche. Blocheaza intrarea spre canalul auditiv si este mai observabil decat alternativa modelului BTE, dar nu deranjeaza din punct de vedere vizual. Modelele noi sunt mult mai atractive decat cele care s-au lansat in trecut, si integreaza functionalitati moderne, cu rol activ in a oferi pacientilor o usurinta in adaptarea la noile conditii de trai. Prelucreaza semnalul binaural si se poate controla prin intermediul unei aplicatii mobile, datorita modului sau de constructie smart.

 

Stellar M 8C BTE, cel mai bun model din gama de aparate Retroauriculare

In acest moment, Stellar M 8C BTE nu are competitor. Este un device de ultima generatie, foarte cautat pe piata, datorita avantajelor pe care le asigura oricarui pacient. Acest aparat auditiv trece neobservat de catre un necunoscator, din doua motive: este aproape invizibil si are functionalitati care ajuta pacientul sa isi reia activitatile obisnuite, fara a intampina dificultati. Integreaza functia My Voice si se poate conecta direct la device-urile ce au tehnologie Bluetooth, precum smart TV-urile si radio-urile, dar nu numai. Are o autonomie de 24 de ore si vine la pachet cu un incarcator inteligent care nu necesita punct de contact.

 

Cauti un aparat auditiv invizibil pret avantajos? Wesound.ro are misiunea de a ti-l recomanda pe cel mai bun

La Wesound.ro, profesionalismul este la cele mai inalte cote. Acest centru de protezare auditiva este, fara dar si poate, unul dintre cele mai performante pe care le are Romania.

Expertii ORL se asigura ca fiecare pacient are parte de o recomandare personalizata, axata pe stilul de viata si nevoile personale. Toate device-urile pe care le comercializeaza sunt de ultima generatie, iar Stellar M 8C BTE face parte din oferta. La Wesound.ro, vei gasi cel mai bun aparat auditiv invizibil pret avantajos, confortabil si usor de purtat.

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail: office@wesound.ro

 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close