mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
OPINIE

Grandioasă realizare a mult iubitului conducător, pe strada Teilor din Dej – FOTO

Cel mai iubit fiul al orașului, farul călăuzitor al lucrurilor de fală, secretarul general al Sfatului Popular Dej, conducător iubit al urbei de la malul Someșului, tovarășul inginer Costan Morar, împreună cu academician doctor-inginer, savant de renume mondial, tovarășul conducător al SADP Dej, au pus încă o dată umărul la treabă, cu optimism și încredere în viitorul luminos al patriei și al orașului și au turnat asfalt pe strada Teilor. Tovarășii locuitori ai acestei străzi din mult iubita urbe au primit acest dar al conducătorului iubit cu sentimente de înaltă prețuire, de adâncă recunoștință și dragoste fierbinte, cu care întregul nostru oraș îl înconjoară pe cel mai iubit fiu al comunității. Proiect îndrăzneț, pata de asfalt de pe strada Teilor, deschide un drum nou spre modernizarea orașului, o realizare ce demonstrează încă o dată capacitatea creatoare a mult iubitului conducător.

teilor

Nota Redactiei: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare, dar poza este cat se poate de reala. Intr-un articol viitor veti afla de ce redactia noastra a ales sa foloseasca acesta exprimare comunista despre tovarasul Costan Morar. Sau poate intre timp, veti afla chiar de la el, mult iubitul conducator.

Articole Similare

18 Comentarii

 1. Bun asa! Asta e tonul potrivit care i-ar gadila urechile daca ai lasa ironia deoprate. Sau poate nici nu o sa sesizeze…

 2. Hai sa nu fim rai !A facut in anii mandatului sau cat n’au facut toti fostii primari ai Dejului ! am un mare respect pt dansul .Practic a facut din Dej orasul unde nu se intampla nimic o urbe civilizata! Micile scapari sunt inerente!Din partea mea are un big LIKE !Domnule primar felicitari pentru cum arata oraselul nostru acum !Pamfletari si carcotasi sunt marea majoritate a romanilor care daca nu sunt in stare de a face ceva constructiv critica si nu isi vad barna din ochi!

 3. Din cate stiu nu primaria la pus ,firma lui Tecaru nu au mai avut ce face cu el si lau pus acolo mai biine zis l-au aruncat tovarase Dejeanul.ro mai bine informeazate mai atent si pe urma fa caterinca ,parerea mea ca nu prea ti-a iesit

 4. Dănuț, măcar de ar arăta ca în anii comunismului orășelul nostru drag, ce să zic de mai bine. Impresia mea e că ești mai tinerel și n-ai de unde ști. Actualul primar a făcut ceva mai mult bine decât ceilalți rău dar e loc de mai mult. Ne trebuie un primar Dejean pursânge care să se fi născut și trăit în oraș. Atitudinea unora de a cârcoti e absolut constructivă și crede-mă că printre ei sunt mulți mult mai pricepuți decât crezi.

 5. bun pamflet,groaznic adevarul.cred ca noi locuitorii de pe str TEilor nu meritam mai mult asfalt,totusi DL PRIMAR s-a tinut de promisiune a asfaltat str TEILOR,dar auitat sa precizeze ca nu v-a asfalta decit o bucatica,a fost cinstit si nu tinut cu nimeni,nu a asfaltat macar in dreptul vreunei curti sa l acuzam apoi de favoritism.

 6. Nooooo hoooo brrrrrr
  cea făcut CEAUSESCU și ce au făcut ăștia hai sa fim seriosi
  da au facut multe dar numai pentru ei si pentru popor nimica ….
  da au marit taxele
  da au marit impozitul
  da au marit rata la somaj
  da au marit totul
  Dar o locuinta nu au facut
  dar o scoala nou nu au facut
  deci va plangeti ca a fost nasol pe vremea lui RUSINE imbecililor care il pupati pe Base pe Poanta pe Undrea .
  Astia va fura si nu Ceuasescu astia vau adus la foamete la scalvie
  Multe au promisi dar …au facut un CACAT mare care il servesc Romani la masa asta vreti asta ati primit

 7. cine v.a invatat si pe voi sa faceti pamflet? Domnu’ profesor Voiculescu,cumva? 🙂 oricum el a prins din vremurile alea o buna bucata de timp.

 8. Deci este totusi mare miracol! prima pata de asfalt pe strada Teilor decand aceasta exista. Cat sa fii durat oare? 50 – 55 de ani? (Oricum 2 poate chiar 3 generatii)

 9. praf in ochi.
  de ce nu ati dat explicatia acum????//
  se stie ca psd-ul e in spatele vostru

 10. pentru treaba asta eu tot pe M.Costan o sal BOTEZ!! 😀 poate peste 10 ani se mai toarna 2 metri 😀

 11. Nah asta e buna. Deci reteta succesului pentru Dej este un primar nascut si crescut in Dej. Pai se pare ca nu va iubiti intre voi, dejenilor daca votati pe cineva care nu e dejean si care totusi isi face treaba fara nicio diferenta. Asta e un fel de rasism. Din partea mea poate sa fie si din Africa, daca face ceea ce trebuie e perfect!
  Stati linistiti, cand o sa fie un primar “pursange” dejean, tot nu va ploua cu biscuiti si vor aparea comentarii gen : era mai bine inainte.

 12. Multumim specialistiilor SAPD,dragi tovarasi cu o inalta pregatire profesionala cu constinta inaintata,hotarati sa munceasca fara preget cu entuziasm si pasiune tinereasca.revolutionara cu o mare responsabilitate ce sa si observat.

 13. solicitati primariei (SADPului) devizul lucrarii! deabia tunci va veti scandaliza cu totii!

 14. Sunteti rai…nu vedeti , nu vreti sa vedeti sau nu va lasa altii sa vedeti ce a facut d-nul primar Morar pentru Dej!Desi cand a venit la conducerea orasului,Dejul era ingropat in datorii a facut ce nu a facut niciun primar pana acum!!!Am avut o parere buna despre dejeanul.ro,dar de la zi la zi ma dezamagiti tot mai mult…Am impresia ca va conduce cineva din umbra,cineva care-si doreste sa ajunga primar cu tot felul de mizerii si nu e bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close