Din ZonaEveniment

Grav accident in judetul Cluj | Doi barbati au murit dupa un impact frontal – VIDEO

Doi barbati, in varsta de 21, respectiv 59 de ani, si-au pierdut viata, in urma unui grav accident rutier care a avut loc, in aceasta dimineata, in judetul Cluj. Masinile celor doi s-au izbit frontal, iar medicii de pe ambulante nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Totul s-a intamplat in jurul orei 6:20, in Capusu Mare. Atunci, pompierii au fost alertați printr-un apel la 112, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule.

Ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 21 respectiv 59 de ani, erau in stop cardiorespirator. Salvatorii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vitale pentru aceștia.

Politistii au constatat ca de vina pentru producerea accidentului ar fi soferul autoturismului, care a intrat cu masina in autoturismul din fata sa, iar apoi a fost proiectat pe contrasens unde a intrat in coliziune cu autoutulitara condusa de barbatul de 59 de ani.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. De erau camere radar fixe circulatu civilizat si nu se intamplau atatea tragedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close