ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin OrasEveniment

Hoti de catalizatoare din Dej, prinsi de politisti | Duceau bunurile furate cu masina, desi nu aveau permis

Polițiștii din cadrul poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală au derulat o serie de activități de investigare a unor fapte de furt, comise în municipiul Dej și în comunele arondate, în decursul anului 2021.

Faptele săvârșite prin sustragerea unor bunuri din imobile, anexe ale acestora sau catalizatoare auto au cauzat un prejudiciu estimativ de peste 20.000 de lei.

În urma activităților de cercetare penală și a probatoriului administrat, cinci tineri de 21, respectiv 23 de ani au fost identificați de polițiști, fiind bănuiți de comiterea unui număr de 13 infracțiunilor de furt calificat, precum și fapte de tentative la furt calificat, complicitate la furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în cazul unuia dintre aceștia.

Doi dintre tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezențați Judecătoriei Dej, cu propunere de arestare preventivă.

 

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Este si Iancu Radulescu acolo ? iubitul printesei tiganilor din Cluj Napoca – Dayana Cicio ? si-a cumparat bmw seria 6 de pe catalizatoare furate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close