publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Oras

Hotii au dat lovitura la Parcul Balnear Toroc. Camerele de supraveghere au filmat tot – VIDEO

Trei dulapuri din vestiarul Parcului Balnear Toroc au fost astazi vandalizate de catre doua persoane, iar bunurile din interior au fost furate.

Incidentul a avut loc dupa ora 18, iar cei doi tineri au profitat de faptul ca in vestiar nu se afla nimeni. Au fortat usile a trei dulapuri, rupandu-le balamalele, dupa care au luat din acestea lucrurile de valoare. Pagubele sunt insemnate, avand in vedere ca doar de la o singura persoana au reusit sa fure trei smartphone-uri si o borseta in care se aflau bani, carduri si acte. Dupa ce au golit cele trei dulapuri, cei doi hoti s-au facut nevazuti. Politistii au fost chemati la fata locului pentru a efectua cercetari, iar la nici jumatate de ora de la eveniment, cei doi suspecti au fost gasiti. Parcul Balnear Toroc nu isi asuma raspunderea pentru bunurile de valoare lasate de clienti in dulapuri, conducerea complexului punandu-le acestora la dispozitie cutii de valori. Cei doi tineri din Dej, care se pare ca nu sunt la prima intalnire cu oamenii legii, vor fi cercetati pentru distrugere si furt calificat.

IMG_3351

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Legislatia e de cacao in Mioritica. Patronul de acolo trebuie obligat prin lege sa asigure securitatea clientilor si a bunurilor aflate in perimetrul comlexului. Asa e in vest…dar Mioritica e in Estul Salbatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close