Din Zona

I-a vandut unei femei din Dej un tractor care nu exista | A fost arestat

Un barbat in varsta de 26 de ani din judetul Valcea a fost arestat de politistii din Dej, dupa ce i-a vandut unei femei din orasul nostru, un tractor care nu exista. Femeia a gasit anuntul pe un site de vanzari si a facut greseala de a trimite un avans din suma totala, inainte de vedea fizic utilajul. Paguba se ridica la 4500 euro.

Conform politistilor, în luna august a anului 2020, barbatul din judetul Valcea,  ar fi indus în eroare o femeie din municipiul Dej, căreia i-ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unei platforme online, un uitilaj agrigol – industrial, fără a deține însă un astfel de bun. Urmare a faptei, s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.500 de euro. În baza activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii dejeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Râmnicu-Vâlcea, acesta a fost identificat și depistat, fiind ulterior reținut.

La data de 12 ianuarie, tânărul a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Dej, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close