ads
publicitate
 
Actualitatetimp liber si divertisment

Iei 10 la BAC, mergi GRATIS la Untold si Neversea

Elevii de clasa a 12-a vor avea parte si in acest an de o surpriza marca Untold si Neversea. Cei care vor lua nota 10 la examenul de Bacalaureat vor primi GRATIS abonamente la Untold si Neversea, iar cei care s-au inscris la acest examen vor avea parte de o reducere din pretul abonamentelor.

Cum poți sărbatori succesul examenului de maturitate dacă nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, UNTOLD și NEVERSEA. Așa că, cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii și urechile ciulite la cele mai tari experiențe muzicale și la unii dintre cei mai buni artiști ai lumii. Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA continuă și în acest an tradiția de a oferi gratuitate la cele două festivaluri tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie. Astfel, pretul special al unui abonament va fi de 499 lei plus taxe, din pretul final de 650 la Untold, respectiv 399 lei plus taxe din pretul final de 550 lei plus taxe la Neversea.

“Suntem extrem de încântați că această campanie a ajuns la a patra ediție și are foarte mari ecouri în rândul tinerilor absolvenți de liceu din România. Atâta vreme cât în fiecare an vor exista minim doi sau trei elevi de nota 10 motivați de festivalurile noastre, noi vom continua să îi premiem pe cei mai buni în fiecare ediție.” transmite Edy Chereji, director de Marketing si Comunicare Untold & Neversea.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10.

În campania de anul trecut 81 de absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2017, UNTOLD și NEVERSEA. Alți peste 4000 de tineri au primit reducere la abonament.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close