publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin OrasEveniment

Imagini SOCANTE in Dej | Om al strazii vaneaza pisici si porumbei iar apoi le mananca – VIDEO

Imagini greu de privit au fost distribuite in online de mai multi dejeni. In acestea se vede un om al strazii care isi duce veacul prin Dej si “vaneaza” porumbei si pisici, pe care mai apoi le mananca.

Intr-unul dintre clipuri, filmat iarna, se vede cum barbatul sta pe o banca dintr-o statie de autobuz si smulge penele unui porumbel pe care tocmai il omorase. In celalalt filmulet, scenele sunt mult mai socante. Cel care ne-a trimis imaginile la redactie spune ca barbatul a prins o pisica din zona parcului mare, iar dupa ce a omorat-o, a jupuit-o, fiind pregatit mai apoi sa o manance.

Barbatul poate fi acuzat de cruzime asupra animalelor, fapta pedepsita cu amenda penala sau chiar cu inchisoare de la 3 luni la un an.

ATENTIE! Imagini CU PUTERNIC IMACT EMOTIONAL!

 

Articole Similare

Un Comentariu

 1. Bună ziua!
  In virtutea dreptului la replica ma simt obligata sa iau atitudine fata de articolul publicat in ziarul Dvs legat de omul strazii!
  In primul rand toti suntem intr-un fel sau altul oameni ai strazii unii mai pasnici altii mai excentrici…
  Inainte de a publica un articol se intampla sa verificati ceea ce afirmati?! Sau senzatia este cea care domina presa?
  Imaginile – daca sunt sustinute de probe reale !!!!- sunt intra-adevar cutremuratoare.Ati reusit sa supuneti toata familia dezbaterilor strazii.Dar omul din filmul publicat nu este nici pe departe om al strazii! Este un cetatean cu o personalitate mai ciudata pt care medicii consultati de-a lungul timpului nu au solutii , intrucat pentru tulburare de personalitate nu se instituie nici un tratament ,., fapt verificabil si dovedit cu acte medicale autentice.Este adevarat ca locuieste singur dar are frati care se ocupa de el si de toate problemele lui- de asemenea fapt verificabil.Nu stiu cum se poate rezolva problema documentelor DVS pe baza carora banuiesc ca ati publicat articolul.Daca sunt adevarate -aveti obligatia sa le puneti la dispozitia familiei pentru a putea sa faca demersurile necesare pe plan medical.Daca nu sunt sustinute de probe reale consider ca aveti deasemenea obligatia sa aduceti la cunostinta familiei acest fapt.
  Ma bazez pe corectitudinea Dvs si pe faptul ca intelegeti cat de important este pt familie un raspuns legat de informatiile pe care le detineti.Cu ajutorul dvs si al documentelor pe care v-ati bazat vom putea sa ne adresam medicilor de specialitate care pana acum nu l-au ajutat in nici un fel. Daca doriti sa luati legatura cu noi telefonul meu este 0749413421. Va stam la dispozitie la orice ora si putem discuta.
  Cecilia Vaida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close