publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Oras

In aprilie se va deschide primul mall din Dej | Vezi ce magazine au inchiriat deja – FOTO

Cel mai mare centru comercial din Dej, Aurora Mall, isi va deschide portile la inceputul lunii aprilie. Complexul comercial va fi primul mall din oras si se intinde pe o suprafata de peste 7000 mp. Acesta a fost construit de Cometex, divizia de dezvoltare imobiliara Altex, langa Kaufland, pe strada Valcele.

Initial, deschiderea trebuia sa aiba loc in aceasta luna, dar lucrarile au avut mici intarzieri, astfel ca a fost amanata pe luna aprilie. Pana in acest moment, 11 branduri vor avea magazine in galeria comerciala, atat internationale cat si locale.

Cea mai mare suprafata va fi ocupata de magazinul Altex, care se va muta din centrul orasului. Intr-un spatiu generos va functiona si noul magazin de mobila si decoratiuni JYSK, iar alaturat va fi brandul de haine Sinsay.

Printre chiriasii centrului comercial se numara si cei de la Pepco, Deichmann, Takko Fashion, Animax, Noriel, dar si drogheria DM.

Conform informatiilor Dejeanul.ro, langa magazinul Pepco va functiona pe o suprafata mica un punct de vanzare al cofetariei Lemnul Verde, iar langa Jysk, tot pe o suprafata restransa va fi magazinul de haine Contessa, tot un brand local.

Suprafata totala a terenului pe care s-a ridicat parcul comercial este de 18500 mp, fiind amenajate 182 locuri de parcare. Astfel de centre comerciale au mai fost sau urmeaza sa fie construite in Slatina, Alba Iulia, Giurgiu, Caransebes sau Vatra Dornei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close