ads
publicitate
 
BREAKING NEWSCoronavirus (COVID-19)Din Oras

Încă 26 de persoane confirmate cu COVID la Dej într-o singura zi – VIDEO

Comunitatile de romi din Dej se transforma intr-un adevarat focar de COVID-19. Dupa ce in urma cu 2 zile au fost confirmate 11 cazuri de infectati cu noul coronavirus in sase locatii unde locuiesc familii de romi, persoanele de acolo au fost testate, iar astazi au venit rezultatele: inca 26 de cazuri confirmate.

Este vorba despre participanti la o intalnire religioasa organizata de romii din cartierul Tigansor, intalnire in urma caruia s-a deschis si un dosar penal, dar si de contacti ai acestora.

Conform prefectului judetului Cluj, Mircea Abrduean, au fost testate peste 100 de persoane din cele 6 comunitati de romi din oras, iar o parte din rezultate urmeaza sa soseasca si maine, ceea ce inseamna ca numarul infectatilor ar putea creste. Vineri seara, reprezentantii DSP Cluj insotiti de politisti au mers in aceste comunitati si i-au luat de acasa pe cei a caror teste au iesit pozitive, fiind transportati la spitale din CLuj-Napoca.

Sambata dimineata, prefectul judetului Cluj urmeaza sa soseasca la Dej pentru a stabili impreuna cu autoritatile locale ce masuri vor fi luate in continuare, dar pana atunci, aceste comunitati raman izolate cu REGIM DE CARANTINA, fiind pazite in permanenta de politisti si jandarmi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close