mariflor
transmixt
transmixt
marlev
centrul medical
BREAKING NEWSDin Zona

Încă o încercare | Consiliul Judetean se laudă din nou cu asfaltarea spre Braniștea si Vad

A fost stabilit constructorul care va reabilita cele doua drumuri judetene dinspre Mica, respectiv Vad,  distruse de traficul greu din ultimii ani, dar si din cauza restrictiilor de pe podul de la Dej. Lucrările vor fi executate de Claro Build SRL și au o valoare de 8.5 milioane de lei, la care se adauga TVA, finanțarea fiind asigurată din fondurile guvernamentale pentru situații de urgență.

Operațiunile vor demara în cursul săptămânii viitoare și au un termen de execuție de maximum patru luni, transmite consiliul judetean. Acest termen nu ar trebui sa le faca soferilor prea mari sperante, pentru ca pe drumul spre Vad, un termen de 100 de zile s-a transformat in aproape 3 ani de lucrari, nefinalizate inca.

În funcție de starea în care se află diferitele tronsoane, lucrările vor consta în frezarea zonelor deteriorate, realizarea stratului de blocaj din piatră brută, refacerea fundației din piatră brută și din balast, plombarea gropilor, refacerea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea de podețe, montarea de parapeți metalici, așternerea de covor asfaltic și realizarea de marcaje rutiere.

Drumul Judetean Dej – Mica – Beclean, ca dupa bombardament | Cratere dupa cratere – VIDEO

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close