ads
publicitate
 
Coronavirus (COVID-19)Din OrasDin Zona

Inca un deces provocat de COVID-19 in Caseiu | “Boala a capatat o forma critica”

O femeie in varsta de 61 de ani din comuna Caseiu se afla pe lista celor care au decedat ieri din cauza complicatiilor provocate de infectia cu noul coronavirus. In urma cu o saptamana, si totul femeii s-a stins, fiind de asemenea confirmat pozitiv cu temutul virus.

Conform Prefecturii Cluj, in cazul femeii, debutul bolii a fost in 4 aprilie, manifestandu-se prin febra, tuse, astenie, greata, inapententa si senzatie de gura uscata. Femeia suferea deja de hipertensiune arteriala si o boala pulmonara, astel ca a fost internata in 7 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca. In ziua internarii a fost testata si s-a confirmat faptul ca este purtatoare si de noul coronavirus. Starea acesteia a fost stationara la inceput insa pe parcurs s-a inrautatit, forma de COVID-19 devenind una critica afectand in cele din urma intreg organismul. Pacienta a facut soc septic, insuficienta multipla de organe, encefalopatie anoxica ischemica cu afectare cerebrala. Ieri a intrat in stop cardiorespirator, iar in ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au constatat decesul.

Pana in momentul de fata (2 mai 2020), in tara noastra au fost inregistrate 740 de decese cauzate de complicatiile provocate de COVID-19.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close