mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSEveniment

Incendiu la o casa din Ocna Dej | Hidrantii au fost acoperiti cu asfalt – VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la acoperisul unei case de pe strada Porumbeilor din Ocna Dej. La fata locului au fost trimise trei autospeciale de stingere de la Detasamentul de Pompieri din Dej, dar si o platforma pentru interventii la inaltime.

Incendiul se manifesta la acoperisul imobilului, in jurul cosului de fum. Pompierii care au intervenit au intampinat probleme cu gasirea hidrantilor din zona, pentru ca in urma reabilitarii strazii, acestia au ramas acoperiti cu beton sau asfalt. Disperati, oamenii au incercat sa sparga betonul cu rangile pentru a ajunge la sursa de apa, dar fara prea mare succes.

Din fericire, nu au fost anuntate persoane ranite.

“În momentul sosirii pompierilor la fața locului aceștia au găsit acoperișul casei cuprins în totalitate de flăcări, iar locatarii erau ieșiți în afara locuinței. Cei doi soți, în vârstă de cca 70 de ani, au fost consultați de către echipajul SAJ și au rămas la locul evenimentului până acum. În momentul realizării recunoașterii, a dispozitivelor preliminare de stingere și alimentare a autospecialelor cu apă din hidranții stradali, s-a constatat că singurul hidrant din apropiere avea tăiate urechile metalice, care sunt necesare pentru cuplarea dispozitivului portabil pentru alimentarea autospecialelor de intervenție ale pompierilor.  Astfel, a fost suplimentat de la început dispozitivul de stingere cu cea de-a treia autospecială, de capacitate mare, care a asigurat necesarul de apă pentru desfășurarea operațiunilor de stingere a incendiului”, transmit reprezentantii ISU Cluj.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close