ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin OrasEveniment

Incendiu la un atelier de reparatii din Dej | A fost distrus in totalitate – VIDEO

Un atelier de reparatii de pe strada Valcele, din Dej, a fost cuprins in aceasta dimineata de flacari. Incendiu violent a distrus imobilul in totalitate, dar din fericire nimeni nu a fost ranit.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.00, iar în momentul sosirii la fața locului imobilul era cuprins în totalitate de flăcări.

S-a acționat imediat pentru stingerea focarelor, astfel fiind evitată propagarea mai departe de limitele în care au fost găsite. Imobilul cu o suprafață de cca 200mp a fost distrus în totalitate. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă o defecțiune a instalației electrice a imobilului.

Oamenii din zona spun ca pompierii au intampinat dificultati in a gasi un hidrant functional, pentru ca cel de pe strada respectiva este defect de cativa ani. Cei responsabili, in incercarea de a-l repara, au sapat o groapa, iar mai apoi au abandonat lucrarea, in ciuda nenumaratelor sesizari ale celor care locuiesc acolo.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close