publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Incendiu la un spital din Cluj-Napoca | Trei pacienti au fost evacuati – VIDEO

Incendiu in aceasta dimineata la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. Trei pacienti au fost evacuati, dupa ce corpurile de iluminat dintr-o baie de la etajul 1 au luat foc. Se pare ca totul a pornit de la un scurt-circuit.

Alarma s-a dat putin dupa ora 7, cand o asistenta de pe sectia de interne a spitalului CFR a observat ca iese fum dintr-o baie de la etajul 1. A sunat la 112, iar la fata locului s-au deplasat de urgenta doua autospeciale de pompieri. In momentul in care au ajuns la spital, salvatorii au constatat ca focul se manifesta la corpurile de iluminat din baia respectiva, astfel ca au fost nevoiti sa intrerupa curentul pt a putea lichida incediul.

In total, la etajul respectiv se aflau 11 persoane, atat pacienti cat si cadre medicale. Cu totii au fost mutati pe o alta sectie pana cand spatiile de acolo vor fi bine aerisite.

Pompierii impreuna cu politistii fac acum cercetari pentru a stabili exact cauza incendiului, dar din datele preliminare ale celor de la ISU, totul ar fi pornit de la un scurtcircuit al instalatiei electrice.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close