ActualitateBREAKING NEWSDin ZonaEveniment

INCENDIU – Masina distrusa de un incendiu suspect in Gherla! Alte doua masini, afectate de flacari (VIDEO)

O masina marca BMW a fost distrusa, in aceasta noapte, de un incendiu violent. Evenimentul s-a produs intr-o parcare de pe strada Mesteacanului din Gherla. BMW-ul a ars in intregime, iar alte doua autoturisme, aflate langa respectiva masina, au fost afectate de flacari.

Alarma a fost data de locuitorii din zona care au vazut flacari de aproximativ 2 metri in parcarea din fata blocului. In urma apelului la 112, pompierii voluntari din Gherla si pompierii din Dej au intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma. Din nefericire, unul dintre autoturisme a fost distrus complet. Proprietarul, un tanar din Gherla, a reusit sa isi mute cea de-a doua masina, inainte ca aceasta sa fie cuprinsa de flacari. Cu toate acestea, cel de-al doilea aututorism a fost afectat serios de flacari. Cea de-a treia masina afectata de flacari este o autoutilitara Ford. Din fericire, pompierii au intervenit inainte ca flacarile sa se extinda la autoutilitara, deoarece in aceasta erau depozitate mai multe flacoane cu uleiuri de masina.

Dupa primele cercetari efectuate la fata locului se pare ca focul ar fi fost pus intentionat. Pompierii gherleni, ajunsi primii la fata locului, au observat ca luneta si un geam din spate erau sparte, motiv pentru care se crede ca masina ar fi fost incendiata intentionat.

Detasamentul de Pompieri Dej a fost anuntat despre producerea unui incendiu la un aututorism in localitatea Gherla pe strada Mesteacanului. Ne-am deplasat la fata locului cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma. La locul solicitarii am gasit un autoturism care era cuprins de flacari.Am intervenit, alaturi de serviciul voluntar din Gherla, pentru a lichida incendiul. De asemenea, au fost afectate alte doua autoturisme: un BMW si un FORD Transit” a declarat Radu Mesesean din cadrul Detasamentului de Pompieri Dej.

Politistii gherleni au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate cum s-a produs incendiul si pentru a gasi vinovatul.

Articole Similare

2 Comentarii

  1. bmw asta din 1990 care a ars valoreaza cat vopseaua care a cazut de pe celalalt bmw de langa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close