ads
publicitate
 
BREAKING NEWS

INCENDIU URIAS in Parcul Industrial din Dej | Fabrica de hartie igienica a luat foc – VIDEO

Un incendiu violent a izbucnit in aceasta dupa-masa la fabrica de hartie igienica din Parcul Industrial din Dej. Flacarile uriase au cuprins in scurt timp aproape in intregime hala care are o suprafata de peste 9000 mp, dar din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Flacarile au fost observate in jurul orei 16 de angajatii fabricii. Primii care au incercat sa tina incendiul sub control au fost chiar pompierii din cadrul unitatii, insa focul s-a extins cu repeziciune, iar fumul gros i-a depasit. In urma apelului la 112, la fata locului au fost trimise trei autospeciale de stingere de la Dej, iar in sprijin au mai fost trimise doua autospeciale de la Cluj-Napoca, plus o platforma pentru interventii la inaltime.

Interventia a fost una extrem de dificila, din cauza fumului extrem de gros dar si a pericolului care exista, avand in vedere ca flacarile au cuprins si partea superioara a halei, astfel ca exista riscul ca aceasta sa se prabuseasca peste pompieri.

In acest moment, flăcările au fost stinse, dar se lucrează pentru desfacerea panourilor și stingerea focarelor mocnite.

La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD, care, până acum, a consultat șase persoane cu suspiciuni de intoxicație cu fum sau arsuri ușoare. Nici una dintre acestea nu a necesitat transport la spital sau investigații suplimentare.

Fabrica a fost inaugurata in urma cu cinci ani, in urma unei investitii in valoarea de 90 000 000 lei. Aceasta apartine unui fond de investitii polonez in proportie de 90%, iar 10% din actiuni ii apartin omului de afaceri dejean, Ioan Tecar.

“În cursul zilei de astăzi, la fabrica noastră din Dej a izbucnit un incendiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar personalul nostru a fost evacuat, urmând protocolul intern pentru astfel de incidente. Le mulțumim echipajelor de pompieri care au fost prezente la fața locului și au reușit să stingă incendiul. Daunele sunt exclusiv de natură materială. Investigăm în continuare pentru a afla ce a declanșat incendiul. Aceasta este o situație specifică și avem procedurile potrivite pentru a evita producerea unor astfel de incidente pe viitor. Continuitatea business-ului nu a fost afectată”, au transmis reprezentantii PEHART.

 

Incendiul fabricii de hartie din Dej, vazut DIN AER | Pagubele sunt uriase – VIDEO

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close