publicitate
publicitate
publicitate
 
Din ZonaEveniment

Incendiu violent in Curtuiusu Dejului | 11 vitei si cinci porci nu au mai putut fi salvati

Incendiu violent la o ferma din Curtuiusu Dejului. Mai multe animale au ars de vii, iar un angajat a suferit arsuri in timp ce incerca sa salveze altele, inainte ca acoperisul grajdului sa se prabuseasca. Interventia pompierilor a fost una dificila si a durat aproape cinci ore.

Alerta a fost dată în jurul lui 17:1. Trei autospeciale de pompieri din Dej s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au gasit adapostul de animale cuprins de flacari in intregime. In interiorul acestuia au fost surprinși 11 și viței și cinci porci, care nu au mai putut fi salvați. Bărbatul care îngrijea animalele a reușit să salveze un cal și trei viței, suferind arsuri superficiale și câteva contuzii.

Un echipaj SMURD a fost dislocat la locul evenimentului pentru a acorda primul ajutor calificat bărbatului și pentru a-l transporta la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Intervenția pompierilor a fost sprijinită cu un buldoexcavator și un alt utilaj din gospodăria respectivă. Operațiunile de stingere a incendiului și de înlăturare a efectelor negative au durat  cinci ore, iar intervenția rapidă a reușit să oprească extinderea incendiului la casa din apropiere și la 1000 de tone de fân.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close