Din Zona

Incendiu violent in Sanmarghita. Flacari URIASE au mistuit o locuinta – VIDEO

Agoniseala de-o viata a unei femei din localitatea Sanmarghita s-a facut scrum azi noapte in urma unui incendiu violent. Putin inainte de ora 3, femeia de 68 de ani a iesit speriata in curtea casei, trezita de flacarile mari care i-au cuprins magazia de lemne din spatele casei. Vazand ca incendiul s-a extins cu repeziciune si la locuinta, aceasta a suferit un soc si a lesinat. Vecinii au reusit sa o scoata din curte, fiind in pericol de a fi strivita de grinzile care cadeau din acoperisul in flacari. Au dat alarma la 112, iar in scurt timp la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere ale pompierilor din Dej si o ambulanta SMURD. Femeia a fost preluata de paramedici si transportata in stare de soc la spitalul din Dej. Intre timp, pompierii se luptau cu flacarile, care au cuprins si o anexa a gospodariei alaturate, dar interventia a fost una dificila din cauza lipsei de apa din localitate. Pompierii au cerut in sprijin o alta autospeciala plina cu apa, iar in cele din urma, dupa peste o ora, incendiul a fost lichidat. Din locuinta proaspat renovata a femeii nu a mai ramas aproape nimic. Focul a pornit din magazia din spatele casei in care erau depozitate lemnele pentru centrala, iar cel mai probabil cauza a fost un scurtcircuit electric. Femeia de 68 de ani locuia singura, dupa ce a ramas vaduva de ceva vreme, iar copiii ii erau plecati la munca in strainatate.

Articole Similare

2 Comentarii

  1. Biata femeie….Putem sa-i mulțumim primarului PTR intervenția greoaie a pompierilor datorata lipsei de apa intr-un sat situat la 9 km de Dej….Cinste lui…Sa nu ai apa curenta in 2015 cu un primar care locuiește si el in acel sat e o realizare cu care sevpoate mândrii …..

  2. Primarul acesta nu a realizat nimic in acest satuc.Nu tu canalizare,nu tu gaz, dar mai ales ,,APA,,care aici e o mare problema cu apa. Iar primarul se lafaie in banii satului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close