publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Incendiu violent la Cluj | O hala uriasa a fost mistuita de flacari – VIDEO

S-a dat alarma in aceasta dimineata la Cluj-Napoca. O hala de la marginea orasului in care functiona si un atelier auto a fost mistuita de un puternic incendiu. Din cauza substantelor inflamabile aflate in interior, focul s-a extins cu repeziciune pe aproximativ 500 mp, distrugand si mai multe masini care se aflau la reparat. 

Alarma a fost data de angajatii unui hotel din apropiere. Putin dupa ora 7, clientii hotelului i-au anuntat pe angajati ca din acoperisul halei iese un fum extrem de gros. In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat sase autospeciale de pompieri, insa ulterior au mai fost trimise doua in sprijin. Operatiunea pompierilor a fost una contra-cronometru, deoarece intr-una din anexele halei functiona un atelier auto, iar in interior se aflau butoaie cu vopsea si diluanti. Din fericire insa, salvatorii au reusit sa evite producerea unei explozii. 

Pompierii au luptat cu flacarile timp de cateva ore, insa din hala respectiva nu a mai ramas mare lucru. Focul a distrus-o in suprafata de 500 mp, iar odata cu ea au ars si mai multe autoturisme care se aflau in service la reparat.  

Urmaza ca pompierii impreuna cu politistii sa stabileasca ce anume a provocat incendiul.

foto: ISU CLUJ

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close