BREAKING NEWSDin Oras

Incendiu violent la Dej | Opt familii de pe Sarata au ramas fara locuinta – FOTO

Opt familii de pe strada Sarata din Dej au ramas fara un acoperis deasupra capului, dupa ce imobilul in care locuiau, a fost distrus de un incendiu violent. Flacarile s-au extins cu repeziciune, iar in doar jumatate de ora, au distrus aproape tot. Pentru ca majoritatea familiilor celor care locuiau acolo au multi copii, autoritatile locale ii vor caza provizoriu intr-o alta locatie, iar oamenii vor fi sprijiniti sa isi faca din nou casele locuibile pana la venirea iernii.

Alarma s-a dat ieri in jurul orei 17:40. Atunci, un apel la 112 a anuntat ca un imobil in care au fost amenajate mai multe locuinte, a fost cuprins de flacari. Focul s-a extins cu repeziciune, cuprinzand intreg acoperisul, pe o suprafata de aproximativ 500 mp. Din fericire, toti cei care locuiau acolo au reusit sa iasa inainte de a fi raniti. Oamenii au incercat sa isi salveze bunurile din case, pentru ca ce nu a distrus focul, risca sa fie distrus de apa folosita la stingere. Dupa aproximativ o ora, pompierii au lichidat incendiul, dar cele opt familii au ramas sub cerul liber.

Pentru ca acolo locuiesc familii cu multi copii, pana la refacerea cladirii, cei care nu au alternativa, vor primi adapost si masa din partea primariei. Imobilul respectiv a fost folosit in trecut ca magazie, dar a fost transformat de autoritatile locale in locuinte sociale, tocmai de aceea, acoperisul va fi refacut de primarie.

Cercetările preliminare au stabilit că totul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close