publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Incendiu violent in Ocna Dej | Patru persoane au ajuns la spital – VIDEO

Patru persoane printre care si o minora in varsta de 15 ani au ajuns astazi la spital in urma unui incendiu care a izbucnit la o casa din cartierul Ocna Dej. Familia care locuia in imobilul respectiv dormea in momentul in care flacarile uriase le-au cuprins intreaga casa.

Conform reprezentantilor ISU CLuj, două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 15.30 pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit, situată pe strada Pițigoilor din Ocna Dej.

Până la sosirea pompierilor, localnicii au reușit să evacueze din casa aflată în flăcări, doi adulți și o fată de 15 ani, care suferiseră arsuri și care, se pare că, dormeau în timpul care s-a produs incendiul.

Cei trei membri ai familiei sunt conștienți și cooperanți și cu grade diferite de arsuri, dar arsuri a suferit si o femeie care a intrat in locuinta si i-a trezit pe proprietari.

Echipajele SMURD au transportat la spital fata de 15 ani care se pare că a suferit arsuri de gradul III la nivelul mâinilor și picioarelor și un bărbat care suferit arsuri la nivelul capului. Echipajul ambulantei a transportat la spital două femei, care, se pare, sunt cu afecțiuni ușoare.

Stire in curs de actualizare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close