publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
Administratie | Primarie

Incep lucrarile de reabilitare pe Dobrogeanu Gherea | Se recomanda sa evitati zona

Primăria Municipiului Dej anunță demararea lucrărilor pe strada Dobrogeanu Gherea în cadrul Programului “Anghel Saligny”.

Lucrările vizează atât zona pietonală cât și carosabilă, pe porțiunea cuprinsă între: intersecția cu strada Pandurilor până la intrarea în baza militară, situată pe Dealul Florilor. Deocamdata nu va fi inchisa circulatia, insa este posibil sa fie unele restrictii temporare, din acest motiv soferilor le este recomandat sa evite pe cat posibil zona.

De asemenea, pentru a rezolva problema inundatiilor de pe strada Dobrogeanu Gherea, care au loc la fiecare ploaie mai puternica, a inceput deja operatiunea de introducere sub trotuare a unei conducte de mare capacitate. Aceasta va prelua apele pluviale atât de pe strada Dobrogeanu Gherea, cât și de pe strada Crângului si se va conecta cu conducta principală existentă pe strada Ecaterina Teodoroiu. Pentru a evita spargerea carosabilului, conducta va fi introdusa pe sub trotuar, avand in vedere ca pavajul poate fi adus mai apoi la starea initiala.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close