publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

Incepe imunizarea si in azilele de batrani | In judetul Cluj s-au facut echipe mobile de vaccinare – VIDEO

Ieri a inceput in toata tara etapa 1 de vaccinare, etapa care cuprinde intreg personalul medical dar si cel social. Astfel, pe langa medici, asistenti, personal auxiliar sau voluntari din domeniul medical, vor fi imunizati impotriva COVID-19 si angajatii din centrele rezidentiale de varstnici, dar si persoanele internate acolo.

Pentru ca tot acest proces sa se desfasoare cat mai usor si eficient, in judetul Cluj au fost infiintate doua echipe mobile de vaccinare, care incepand cu aceasta saptamana se vor deplasa de la un azil la altul pentru a vaccina personalul si varstnicii de acolo.

“In paralel cu campania de vaccinare a personalului medical, merge si campania pentru personalul din domeniul social, si anume cel centrele de varsnici. Urmeaza sa centralizam datele exacte cu numarul rezidentilor si a personalului, astfel incat cele doua echipe mobile de vaccinare, una arondata Spitalului Militar si una Spitalului de Recuperare, vor pleca pe teren si vor face face aceste vaccinari in cadrul spatiilor amenajate in aceste centre rezidentiale”, a declarat Irina Munteanu, subprefectul judetului Cluj.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close