publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Incident intr-un loc de joaca din Dej | Si-a prins piciorul intr-o trambulina | Au intervenit pompierii – FOTO

S-a dat alarma joi seara in spatiul de joaca pentru copii din zona Balta din Dej. Un baiat a ramas cu piciorul captiv intre barele metalice ale unei trambuline defecte. Pentru a-si putea elibera piciorul din trambulina, copilul a avut nevoie de ajutorul pompierilor. 

Alarma s-a dat aseara in jurul orei 18:30, in spatiul de joaca public din zona Balta. Conform celor de la ISU, un echipaj de pompieri a fost solicitat pentru a elibera piciorul unui băiețel de 13 ani, rămas blocat între barele metalice ale unei trambuline.

Salvatorii au folosit cleștele depărtător pentru a distanța cadrele metalice, astfel încât piciorul băiețelului a fost eliberat imediat. Un echipaj al ambulantei dislocat la fața locului a consultat băiețelul, însă nu a fost transportat la spital.

Inca nu este clar cum a ajuns piciorul baiatului intre barele respective, dar din pozele postate pe o retea de socializare se vede nepasarea autoritatilor cu privire la intretinerea spatiului respectiv. De asemenea, sub trambulinele respective, gunoaiele sunt la ele acasa, semn ca si unele persoane care frecventeaza locul nu prea au tangenta cu civilizatia.

Foto: Adi Tanasa / Impreuna pentru Dej
Foto: Adi Tanasa / Impreuna pentru Dej

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close